Fejlécért köszönet Crystalnak!

2014. július 10., csütörtök

#4 - Különös Végzet




Fejléc :
Szép , szép de nem egy kiemelkedő munka. Szépen meg van szerkesztve a cím is megfelelő viszont üres. Persze a blog nem csak az angyalokról szól ez igaz , de talán lehetett volna benne egy kis világos is. Talán Eliotat betehetted volna a háttérbe, szerintem jól mutatott volna. A gond ott van hogy ez így olyan mintha még egy készülő fejléc lenne amire még nem kerültek fel az előtérbe helyezendő dolgok.

   5/3.5

Design :
A fejléc és a design passzol viszont talán már túl kék lett az egész. A blog egyszerűen de szépen van kialakítva ami megfogott. Végül is nem kifejezetten látványos de talán ez nem is baj , a történet mindenért kárpótolt.

5/3.5

Történet : 
A történet már az elején megfogott és azóta is nagyon tetszik. Eliot hihetetlenül aranyos , Elisabethet pedig érdekesnek tartom. Rendesen izgulok hogy mi lesz a következő részekben! Nagyon szépen fogalmazol és 3-4 elgépelési hibán kívül nem hinném hogy találtam bármi hibát. Hozzá tenném hogy ez volt az első fantasy amit olvastam és igazából bármilyen történetről van szó elég kritikus vagyok. Viszont nem igazán tudom hogy Elisa hogy nem emlékezett arra hogy nem a nagynénije az a nő? Mert hát gondolom én azért egy ember ilyet nem felejt ,nem hogy még beadják neki hogy az a nő a rokona. Na meg miután a bátya végig nézte ahogy megölik a szüleit hova tűnt el? Gondolom ő sem volt olyan korban hogy el tudja magát látni, házat venni , munkába állni stb.. Egy kissé talán össze  zavarosodott a történet de még így is nagyon jó ( és nem fanfic..ahhww :D) Nagyon remélem hogy végül nem egy nyálas történetet kapunk de azért Elisot páros megszületik ^^

  5/5


Fejléc : 5/3.5
Design : 5/3.5
Történet : 5/5
Összesen : 15/12 + 1 olvasó és rajongó :D

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm :D megpróbálok valamit kitalálni a fejléccel :) Örülök, hogy tetszett a történet, és tudom, hogy most még elég zavaros... de ez majd változni fog :)

    VálaszTörlés